dimarts, 6 de novembre del 2012

L'horòscop Xinès

L'astrologia xinesa, a diferència de la nostra, no basa els seus estudis en el moviment solar sinó que, al contrari, tots els càlculs són fets d'acord amb els cicles lunars, d'aquí el nom d'any lunar. A semblança del nostre Zodíac, utilitzen períodes de 12, encara que no de 12 signes o mesos, sinó de 12 anys. Cada any d'aquest cicle està representat per un animal, els signes se segueixen els uns als altres sempre en el mateix ordre. 

L'animal, d'acord amb els astròlegs xinesos, representa un factor determinant en la vida de les persones nascudes durant aquest any, tant en el seu caràcter com en la seva destinació. 


Una antiga llegenda xinesa, explica que Buda va citar tots els animals del bosc per a una celebració de cap d'any, prometent una recompensa si assistien. Només 12 animals van acudir a la cita, i el Buda en senyal d'agraïment, va nomenar un any per a cada un d'ells d'acord al seu ordre d'arribada a la festa: primer va arribar la rata, després el búfal, a continuació el tigre, després el van seguir, el conill, el drac, la serp, el cavall, la cabra, el mico, el gall, el gos i finalment, va arribar el porc senglar. Ells van acceptar complaguts i des d'aleshores, els anys se succeeixen en l'ordre d'animals cada cicle de 12 anys. 

També, d'acord amb aquesta tradició, es pren en consideració l'estació de l'any en què neix la persona, el mes i per descomptat, igual que en el nostre mètode occidental, l'hora de naixement. De la mateixa importància és el determinar si la persona va néixer en un dia fred o en un dia calorós.

El meu signe: El Drac



A la Xina, el Drac, simbolitza l’Emperador, l’anomenen el guardià del poder i la riquesa. La persona Drac, en general, és magnànima, egoïsta, excèntrica, dogmàtica, capriciosa, molt exigent i raonable. Està plena de vitalitat, força i en constant moviment. Sempre està envoltada de gent, doncs té un caràcter obert i motiva a tots els que la coneixen. Els seus sentiments son sincers i li surten directament del cor. Té un profund sentiment de deure vers els altres. Extravertida i amant de la natura serà esportista activa, viatgera constant, conversadora excel·lent, venedora, promoto- ra...
Es casa jove, i sinó ho fa, prefereix seguir soltera. Porta a fi els seus plans sense tenir en compte les conseqüències. De tots els signes és el més propens al fanatisme. Malgrat les seves emocions volcàniques, no es pot dir que sigui sentimental, sensible ni romàntica, dona per fet l’amor i l’adulació. L’hi és essencial tenir un propòsit o missió especial a la vida, una causa per lluitar, una meta per aconseguir, un esforç per endreçar... com podria mantenir sinó el seu foc interior?


Famosos Drac: Dalí. Che Guevara. Shirley Temple. Yehudi Menuhi. Anthony Quinn. Jimmy Connors. Joana d’Arc. John Lennon. Ringo Starr. Haile Selassie. Frank Sinatra.

Si voleu saber el vostre Horòscop Xinès visiteu aquesta pàgina:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada