El Wonton 餛飩 consiteix en una massa molt fina farcida generalment de carn picada de porc. És un plat molt comú en la gastronomia xinesa. Es pot menjar en sopa o bé fregit. Aquí us deixo la recepta per si us animeu. Deliciós!!
INGREDIENTS
INGREDIENTS
30 làmines de pasta de wonton
PER AL FARCIT:
175g de carn picada de porc
½ culleradeta de gengibre picat
1 cullarada de salsa de soja
1 cullerada de vi d'arròs - shaoxing
2 cebes tendres petites ben picades
1 pessic de pebre blanc
10cl d'oli de sèsam
PER LA SOPA
Caldo suau de pollastre
Pebre blanc
225g de mini gambes
(com més petites millor)
225g de mini gambes
(com més petites millor)
Alga Nori
Julibert
Julibert
Per a fer el farcit, barrejar bé els ingredients fins que tinguin una textura espessa i pastosa. Després deixar reposar uns 20 minuts. Per a preparar el wonton, posar una cullaradeta de farcit al centre de cada pasta. Doblegar la pasta des de la part inferior cobrint el farcit i després unir els extrems tancant el farcit. Presionar fort per tal d'unir les dues pastes en una.
Bullir el caldo i afegir els wontons. Es deixen bullir uns 5 minuts fins que veiem que la massa comença a encongir-se i a estrènyer el farcit. Per a servir posem un pessic de pebre, una mica de ceba tendra tallada ben fina i les mini gambes. Afegir si es vol alga nori tallada a tires i una mica de julibert.
BON APETIT!
Uuuuuummmhh que bó!! Jo vull!! jejeje,...
ResponEliminaMolts petonets Joan i Bruna!!
Fins aviat,
isa.
O era la Lupe??? jajajajaja,... (es broma)
ResponEliminaJAJAJAJA!! Ja hem diràs si t'animes a fer-ne que tal t'han quedat!! ens veiem molt aviat!!PETONS!
ResponEliminaHo intentaré!! jajaja,....
EliminaMuuuaaaaa!!!
Me mata la envidia !! jajaja Los próximos a mi salut ! [júlia]
ResponElimina